13624 Halenka Abby pink

Halenka Abby je elegantní a pohodlný kousek, který se stane nepostradatelnou součástí vašeho šatníku. Vyrobena z příjemného, elastického a lehkého materiálu, zajišťuje pohodlí a svobodu pohybu po celý den. Tato halenka je skvělou volbou jak do práce, tak i na formálnější příležitosti, jako je návštěva divadla.

Jedním z výrazných designových prvků halenky Abby je ozdobné řasení na předním švu, které dodává halence jemný a sofistikovaný vzhled. Tento detail nejen že upoutá pozornost, ale také opticky zeštíhluje postavu.

Halenka Abby se snadno kombinuje s různými kousky oblečení, jako jsou elegantní kalhoty, sukně nebo dokonce džíny, což vám umožní vytvořit širokou škálu outfitů podle příležitosti.

Dostupná ve velikostech 36 až 50, halenka Abby je pečlivě ušita v České republice našimi šikovnými švadlenkami. Tento model nabízí nejen styl a pohodlí, ale také vysokou kvalitu a dlouhou životnost, což z něj činí skvělý doplněk pro váš každodenní i formální šatník.

Velikost
Barva
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Úprava na míru ?
Možnosti doručení
Ušijeme za 3-10 dní Ušijeme za 3-10 dní Ušijeme za 3-10 dní Ušijeme za 3-10 dní Ušijeme za 3-10 dní Ušijeme za 3-10 dní Ušijeme za 3-10 dní Ušijeme za 3-10 dní Zvolte variantu
Značka: Tolmea
1 295 Kč 1 070,25 Kč bez DPH
Kategorie: Dlouhý rukáv
Záruka: 2 roky
Materiálové složení: 82 % nylon, 18 % elastan
13624 Halenka Abby p36 (3)
Novinka Úprava na míru
Velikost Délka
36-50 55-57

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu