13724 Tričko Mae černá

Tričko Mae je sportovně elegantní kousek v luxusním provedení, který přinese do vašeho šatníku nejen pohodlí, ale i styl. Vyrobeno z příjemného, elastického a lehkého materiálu, toto tričko zajišťuje maximální komfort při nošení, což z něj činí ideální volbu pro různé příležitosti.

Tento model je navržen s dvojitou přednicí, která dodává tričku nejen vyšší kvalitu a odolnost, ale také elegantní vzhled, který je univerzální a snadno kombinovatelný. Tričko Mae je perfektní volbou jak do práce, tak i na večerní návštěvu divadla nebo na volný čas.

Tričko Mae můžete snadno kombinovat s elegantními kalhotami, sukní nebo džíny, což vám umožní vytvořit různé outfity podle příležitosti a vaší nálady. Tento kousek je dostupný ve velikostech 36 až 50, což zajišťuje, že si každá žena najde svou ideální velikost.

Ušito s láskou v České republice rukama našich šikovných švadlenek, tričko Mae je zárukou vysoké kvality a dlouhé životnosti. Tento model přináší do vašeho šatníku všestrannost, kterou oceníte při mnoha příležitostech.

Velikost
Barva
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Úprava na míru ?
Možnosti doručení
Ušijeme za 5-15 dní Ušijeme za 5-15 dní Ušijeme za 5-15 dní Ušijeme za 5-15 dní Ušijeme za 5-15 dní Ušijeme za 5-15 dní Ušijeme za 5-15 dní Ušijeme za 5-15 dní Zvolte variantu
Značka: Tolmea
1 095 Kč 904,96 Kč bez DPH
Kategorie: Trička
Záruka: 2 roky
Materiálové složení: 60 % rayon, 31 % nylon, 9 % elastan
13724 Tričko Mae o280 (3)
Novinka Úprava na míru
Velikost Délka
36-50 57-65

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu